• January 22, 2022, 09:00:50 pm

Author Topic: Request for Testing  (Read 2090 times)

Mike

  • Asgard Developer
  • Moderator
  • Addict
  • ******
  • Posts: 140
    • mikeownage.com
Request for Testing
« on: June 20, 2010, 05:28:31 am »
I have reached a nearing completed state of the Asgard Server BNLS Plugin and need to stress test it.

BNLS IP: mikeownage.ath.cx:9367
You can view the stats at: http://mikeownage.ath.cx

It may be down from time to time for updates.

If you have any issues please let me know and be sure to include as much detail as possible.
« Last Edit: June 20, 2010, 05:32:55 am by Mike »

pikachu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,344
Re: Request for Testing
« Reply #1 on: June 20, 2010, 09:46:54 am »
SphtBotv3:

Quote
[09:47:57] Disconnected from Battle.net server!
[09:47:58] Connecting to Battle.net server useast.battle.net ...
[09:47:58] Connecting to Battle.net logon server mikeownage.ath.cx ...
[09:47:58] Connected to Battle.net!
[09:47:58] Connected to Battle.net logon server!
[09:47:58] Logon protocol set to X-SHA1 v1.00.
[09:47:58] Checking versions and CD-key ...
[09:48:10] Disconnected from Battle.net server!

i manually reconnected here, it sticks after Checking versions and cdkey

[09:48:12] Connecting to Battle.net server useast.battle.net ...
[09:48:12] Connected to Battle.net!
[09:48:12] Logon protocol set to X-SHA1 v1.00.
[09:48:12] Checking versions and CD-key ...

Let me know if you want dumps from the wire.

edit: it worked now, must've just been acting up.  I'll chalk this one up to Spht's threading issues lol.
« Last Edit: June 20, 2010, 09:59:27 am by aknaip »

pikachu

  • Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,344
Re: Request for Testing
« Reply #2 on: June 20, 2010, 03:28:20 pm »
Hey so I tried it again.  Apparently it is your bnls server.  If I try to connect to yours it doesn't pass and then won't let me connect to any other bnls servers.  I have to literally restart the bot before I can connect again.  So ya, do you want dumps?

Mike

  • Asgard Developer
  • Moderator
  • Addict
  • ******
  • Posts: 140
    • mikeownage.com
Re: Request for Testing
« Reply #3 on: June 20, 2010, 04:36:12 pm »
Yeah the issue should be solved now. I forgot to handle disconnects from the web server which locked the entire server up. If you want to include the dumps that would be helpful.
« Last Edit: June 20, 2010, 10:30:02 pm by Mike »

 

newBalance by DzinerStudio