• December 02, 2021, 08:08:05 pm

Author Topic: New WebBot System  (Read 15186 times)

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #25 on: January 20, 2010, 02:30:14 pm »
Yea it wont let me log in either, its giving me this message though "The server had a problem checking your login. Please try again later." idk if thats going to help any.
The system will be unavailable for a little while due to the upgrade. We need to fix the login structure, hopefully it will be ready by tonight.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

DaRk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: New WebBot System
« Reply #26 on: January 20, 2010, 03:15:00 pm »
Quote
The system will be unavailable for a little while due to the upgrade. We need to fix the login structure, hopefully it will be ready by tonight.

ok thanks.

DaRk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: New WebBot System
« Reply #27 on: January 22, 2010, 04:40:26 pm »
Scope when is this problem going to be fixed cause im still getting the same error  :'(

K i n g o f K i n g s

  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 2,945
Re: New WebBot System
« Reply #28 on: January 22, 2010, 05:00:59 pm »
be patient man.

In most countries selling harmful things like drugs is punishable. How come people can sell Microsoft software and go unpunished?
The Linux philosophy is "laugh in the face of danger". Oops. Wrong one. "Do it yourself". That's it.
Going from Windows to Linux is like trading a glider for an F117.

ClanBNR

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: New WebBot System
« Reply #29 on: January 23, 2010, 06:55:55 pm »
im having same issues. wont lemme log in. gives that message of the server error.


Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #30 on: January 23, 2010, 08:24:25 pm »
Due to the upgrade the system was down for several days. It has now been fixed, please try to login and create a bot, you should be fine.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

Tagban

  • Aces Charles.. Aces.
  • Administrator
  • Addict
  • *******
  • Posts: 157
  • BNET.cc // Clan BNU@USEast
    • BNET.cc
Re: New WebBot System
« Reply #31 on: February 15, 2010, 01:12:20 pm »
Cool, I was going to write one, but this will do nicely. :)
BNET.cc .. Mothers.. Lock up your daughters!

K i n g o f K i n g s

  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 2,945
Re: New WebBot System
« Reply #32 on: February 15, 2010, 05:22:05 pm »
It would own if you made webbot a plugin for l2 chat lol.

In most countries selling harmful things like drugs is punishable. How come people can sell Microsoft software and go unpunished?
The Linux philosophy is "laugh in the face of danger". Oops. Wrong one. "Do it yourself". That's it.
Going from Windows to Linux is like trading a glider for an F117.

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #33 on: February 15, 2010, 07:31:08 pm »
Not really possible as l2uthless Chat plugin system is lacking.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #34 on: August 02, 2010, 04:21:18 pm »
hi there scope, i got the webbot working on my desktop and can go to the web channel through the webbot. but i copied the sample code and pasted to my site and it say "This web channel is currently not active!"

My op channel is open, the bot works "from the webbot" its just not showing on the site.

help plz

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #35 on: August 02, 2010, 06:18:30 pm »
hi there scope, i got the webbot working on my desktop and can go to the web channel through the webbot. but i copied the sample code and pasted to my site and it say "This web channel is currently not active!"

My op channel is open, the bot works "from the webbot" its just not showing on the site.

help plz

Did you change the WebBot ID from the sample code to your WebBot ID? Make sure you double check it because the system is case-sensitive. (i.e. "Scope" is not the same as "scope")

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #36 on: August 02, 2010, 06:42:05 pm »
im sure that was put clear enough for most ppl on here, but can u noob it down a lil? lil more detailed responce aka webbotid on sample code or somewhere else? unless i just over looked it in the sample code i didnt see it.

maybe even the exact line i should looking for too!
« Last Edit: August 02, 2010, 06:45:32 pm by CoolNcalm »

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #37 on: August 02, 2010, 07:17:09 pm »
show me the code your using to embed into your website, and I can debug it from here.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #38 on: August 02, 2010, 07:35:26 pm »
i think i sorta got what u were saying so i changed for my ID but heres what i got, and yes sizes are changed cuz this table setup dont like e107's:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>WebBot Interface</title>
<style type="text/css">
.fsx01 {font-size: 11px;}
.fsx02 {font-size: 12px;}
.fsx03 {font-size: 13px;}
.fsx04 {font-size: 15px;}
.fsx05 {font-size: 16px;}
.fsx06 {font-size: 19px;}
.fsx07 {font-size: 21px;}
.fsx08 {font-size: 24px;}
.fsx09 {font-size: 27px;}
.fsx10 {font-size: 29px;}
.fsx11 {font-size: 32px;}
.fsx12 {font-size: 35px;}
.fsx13 {font-size: 37px;}
.fsx14 {font-size: 48px;}
.fsx15 {font-size: 64px;}
.fsx16 {font-size: 96px;}
.txdec {text-decoration: none;}
#centered{position:relative;width:900px;height:100%;margin:0px auto 0 auto;text-align:left;padding-left:1px;}
#ILOGO {position:absolute;z-index:1;visibility:visible;text-align:center;left:0px;top:0px;width:1000px;height:52px;font-size:1px;}
#FRAMECHAT {position:absolute;z-index:2;visibility:visible;text-align:left;left:0px;top:62px;width:900px;height:461px;background-color:black;}
#FRAMECHANNEL {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:575px;top:82px;width:50px;height:461px;}
#SENDBACK {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:-8px;top:548px;width:100px;height:32px;}
#ONSERVER {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:620px;top:548px;width:100px;height:32px;}
#CURRENT {position:absolute;z-index:4;visibility:visible;text-align:center;left:575px;top:55px;width:100px;height:32px}
.dfltt {font-family:Times New Roman;font-size:14px;font-weight:normal;text-decoration:none;text-align:left;}
body {margin:0px;text-align:center;height:100%;width:100%;}
</style>
</head>
<body bgcolor="#000000" alink="#ff0000" link="#0000ff" vlink="#800080">
<br><div id="centered">
<div id="ILOGO"> <img Align="Top" SRC="http://webbot.bnetweb.org/images/logo.gif" alt="" border=0 width="650" height="52">
</div>
<div id="FRAMECHAT">
  <div id="Grtf4" class="dfltt">
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/chat.php" width="550" height="481" frameborder="0" scrolling="auto" allowtransparency="False"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="FRAMECHANNEL">
  <div id="Grtf5" class="dfltt">
 <iframe src="http://partition/channel.php" width="175" height="461" frameborder="0" scrolling="auto" allowtransparency="False"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="CURRENT">
  <div id="Grtf6" class="dfltt">
<iframe src="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/cc.php" width="175" height="20" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="False"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="SENDBACK">
  <div id="Grtf7" class="dfltt">
    <iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/sendchat.php" width="700" height="32" frameborder="0" scrolling="NO" allowtransparency="False" background-color="black"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="ONSERVER">
  <div id="Grtf8" class="dfltt">
    <iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/onserver.php"
WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"
allowtransparency="False" background-color="black"></iframe>
  </div>
</div>
</body>
</html>

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #39 on: August 02, 2010, 07:44:53 pm »
ok, step 1, delete all of that. Don't use the "view Source" button to copy the WebBot system as I use several stylesheets which may interact badly with e107.

Step 2, refer to the post below and follow those instructions on incorporating WebBot into your website.

http://www.bnetweb.org/webbot/how-to-embed-webbot-into-your-website/

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #40 on: August 02, 2010, 08:06:02 pm »
Nice...ITS ALIVE. didnt exactly do as that forums said...as i said noob it. So i still just copied ur sample code and found the spots to put my user id in.

now minor other prob, if u can visit www.cool.covehosting.com and click the link on the links bar "web bot" u can see to the bottom right of the webbot for some reason it is over laping the right hand stuff but it is a blank menu.

any ideas or suggestions?

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #41 on: August 03, 2010, 03:58:02 am »
Looking through your source, I noticed a few problems.

Code: [Select]
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/onserver.php"<br />WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"<br />allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>

Change the code above to:

Code: [Select]
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/partition/onserver.php" WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no" allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>

That *should* fix your problem.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

кηιgнтяι∂єя

  • Funny huh?
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 1,583
  • Clan RaGe
    • .::Clan RaGe::.
Re: New WebBot System
« Reply #42 on: August 03, 2010, 11:44:47 am »
<div id="FRAMECHANNEL">
  <div id="Grtf5" class="dfltt">
 <iframe src="http://partition/channel.php" width="175" height="461" frameborder="0" scrolling="auto" allowtransparency="False"></iframe>
  </div>

there is another problem.


CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #43 on: August 03, 2010, 12:21:53 pm »
changed those lines to include my id "partition" but there is this overlaping space on the bot now, that overlaps sections of my site:

www.cool.covehosting.com < web bot "link", should show u what i mean

i do believe the part u will tell me to edit is the "onserver" hight and width but as u can see:

<div id="ONSERVER">
  <div id="Grtf8" class="dfltt">
    <iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/partition/onserver.php"
WIDTH=10 HEIGHT=5 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"
allowtransparency="False" background-color="black"></iframe>
  </div>

it ihas been edited and still the onserver frame is not changing

...

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #44 on: August 03, 2010, 01:55:34 pm »
Code: [Select]
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/partition/onserver.php"<br />WIDTH=0 HEIGHT=0 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"<br />allowtransparency="False" background-color="black"></iframe>

Remove those <br />'s. They are messing with the parameters of the iframe which is causing a border to show up

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #45 on: August 03, 2010, 04:17:37 pm »
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>WebBot Interface</title>
<style type="text/css">
.fsx01 {font-size: 11px;}
.fsx02 {font-size: 12px;}
.fsx03 {font-size: 13px;}
.fsx04 {font-size: 15px;}
.fsx05 {font-size: 16px;}
.fsx06 {font-size: 19px;}
.fsx07 {font-size: 21px;}
.fsx08 {font-size: 24px;}
.fsx09 {font-size: 27px;}
.fsx10 {font-size: 29px;}
.fsx11 {font-size: 32px;}
.fsx12 {font-size: 35px;}
.fsx13 {font-size: 37px;}
.fsx14 {font-size: 48px;}
.fsx15 {font-size: 64px;}
.fsx16 {font-size: 96px;}
.txdec {text-decoration: none;}
#centered{position:relative;width:800px;height:100%;margin:0px auto 0 auto;text-align:left;padding-left:1px;}
#ILOGO {position:absolute;z-index:1;visibility:visible;text-align:left;left:0px;top:0px;width:800px;height:52px;font-size:1px;}
#FRAMECHAT {position:absolute;z-index:2;visibility:visible;text-align:left;left:0px;top:62px;width:570px;height:461px;background-color:black;}
#FRAMECHANNEL {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:575px;top:82px;width:220px;height:461px;}
#SENDBACK {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:-8px;top:548px;width:800px;height:32px;}
#ONSERVER {position:absolute;z-index:3;visibility:visible;text-align:left;left:620px;top:548px;width:200px;height:32px;}
#CURRENT {position:absolute;z-index:4;visibility:visible;text-align:center;left:575px;top:55px;width:220px;height:32px}
.dfltt {font-family:Times New Roman;font-size:14px;font-weight:normal;text-decoration:none;text-align:left;}
body {margin:0px;text-align:center;height:100%;width:100%;}
</style>
</head>
<body bgcolor="#000000" alink="#ff0000" link="#0000ff" vlink="#800080">
<br><div id="centered">
<div id="ILOGO"> <img Align="Top" SRC="http://webbot.bnetweb.org/images/logo.gif" alt="" border=0 width="665" height="52">
</div>
<div id="FRAMECHAT">
  <div id="Grtf4" class="dfltt">
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/partition/chat.php" width="570" height="481" frameborder="0" scrolling="auto" allowtransparency="true"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="FRAMECHANNEL">
  <div id="Grtf5" class="dfltt">
 <iframe src="http://webbot.bnetweb.org/partition/channel.php" width="220" height="461" frameborder="0" scrolling="auto" allowtransparency="true"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="CURRENT">
  <div id="Grtf6" class="dfltt">
<iframe src="http://webbot.bnetweb.org/partition/cc.php" width="220" height="20" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="SENDBACK">
  <div id="Grtf7" class="dfltt">
    <iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/partition/sendchat.php" width="800" height="32" frameborder="0" scrolling="NO" allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>
  </div>
</div>
<div id="ONSERVER">
  <div id="Grtf8" class="dfltt">
    <iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/onserver.php"
WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"
allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>
  </div>
</div>
</body>
</html>

The bolded is the only 1 <br> i see unless i missed some. U did mean just the "breaks" aka <br>,  if u ment something else please re describe in a alternative way. ** that is my current script now***

Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #46 on: August 03, 2010, 05:00:11 pm »
e107 must be messing with the setup of the last iframe. It's on 3 lines which e107 interprets as a new line, and adds a <br /> on its own. Remove those enters and place that iframe on one line.

Code: [Select]
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/onserver.php"
WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no"
allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>

Change to
Code: [Select]
<iframe SRC="http://webbot.bnetweb.org/bnetweb/onserver.php" WIDTH=200 HEIGHT=75 FRAMEBORDER=0 SCROLLING="no" allowtransparency="true" background-color="black"></iframe>

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

CoolNcalm

  • The Cool N Calm
  • Addict
  • *****
  • Posts: 169
  • Woop Woop
    • Cool Lounge
Re: New WebBot System
« Reply #47 on: August 03, 2010, 05:50:53 pm »
nah scope not working, imtryiing out different things but seems it will only make the frame dissapear, scool, or be there...no worries i think anyone and everyone that will look at this will know im on east.

*** also the only person i have ever seen get it to work smoothly is glyph.

кηιgнтяι∂єя

  • Funny huh?
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 1,583
  • Clan RaGe
    • .::Clan RaGe::.
Re: New WebBot System
« Reply #48 on: August 03, 2010, 06:13:34 pm »
You gotta be stupid for this then. Easiest thing to get to work.


Scope

  • Founder
  • Main Administrator
  • Hero Member
  • *******
  • Posts: 3,143
    • BnetWeb
Re: New WebBot System
« Reply #49 on: August 03, 2010, 06:44:15 pm »
Your source is still showing <br />'s inside of the onserver iframe. This is what is causing the border to show up, and overlap the frame of the page. You must remove those <br />'s but removing the excess <ENTER> from the iframe. e107 automatically places a <br /> when you press <ENTER>. This is what is messing with your WebBot.

"Capitalization is the difference between helping your Uncle Jack off a horse and helping your uncle jack off a horse."

 

newBalance by DzinerStudio